OPtreden op maat

                                       Overal en Altijd beschikbaar

De mogelijkheden van Espen en Luca

Espen en Luca zijn breed inzetbaar; van grote podiumact tot een kleine huiskamer tafelgoochelact.

Hier staan alle mogelijkheden van Espen en Luca duidelijk beschreven.


Kinderfeestje

De tijd vliegt voorbij wanneer goochelaars Espen en Luca zijn kindershow opvoeren. Zowel de kinderen als volwassenen zitten op het puntje van hun stoel. Deze interactieve kindershow zit vol magie en humor. De voorstelling sluit aan bij de belevingswereld van het kind. Iedereen wordt op een speelse manier bij de voorstelling betrokken.
Geef uw kind een onvergetelijk magisch feestje waarbij de jarige in het middelpunt staat als assistent. Interactieve goochelshow waarbij de trucs zijn verpakt in verhalen en de kinderen actief meedoen en het volgende moment stil zijn van verbazing. Met regelmaat is de assistentie van een kind nodig om de truc tot een goed einde te brengen. Echt een magisch feestje voor op school of bij u thuis!
Tijdsduur bedraagt circa 30 uur.


Podiumact

Goochelaars Espen en Luca boeken veel succes met hun podium act! Een centrale groepsact waarbij Espen en Luca het publiek van de ene verbazing in de andere weet te brengen. Uw gasten komen ogen tekort wanneer ze kennis maken met zijn “magische kunsten”. Deze professionele goochelaars huren is een leuk idee voor zowel privé als zakelijke evenementen.  De show is een combinatie van magie, mentalisme, humor en publiek interactie. Een absolute aanrader voor grote groepen! Door hun vlotte presentatie weten zij jong en oud van begin tot eind te boeien. Uw gasten zullen nog lang napraten wanneer ze Espen en Luca live hebben gezien!


De show kan gehouden op uw eigen podium op locatie, in theaterzalen of in andere feestzalen.Bruiloft of beurs

Een goochelaar(s) huren voor jullie huwelijksfeest is een super leuk idee! De goochelaar kan jullie gasten een extra magische beleving bezorgen waardoor jullie huwelijksfeest niet snel vergeten zal worden. Doordat de goochelaar tussen de gasten loopt en steeds voor kleine groepjes zijn magie vertoont, ontstaat er een persoonlijke, gezellige & vooral magische sfeer! Deze vorm van goochelen heet ook wel close-up of tafelgoochelen