Beschikbaar op scholen


Espen en Luca gebruiken hun magische kunsten ook voor optreden op scholen, voor zowel basisscholen en middelbarescholen. Zij geven een betoverende show die wordt afgestemd op de leeftijd van de kinderen.  Alle gasten worden betrokken bij deze shows.

Met Espen en Luca komt het onmogelijke heel dichtbij.

Een centrale act is maatwerk

Er is geen kooi nodig voor witte tijgers, een extra brandverzekering staat ook niet in de voorwaarden. De centrale act van goochelaars Espen en Luca bieden een aantal publieksvriendelijke trucs die op vrijwel elke locatie uitvoerbaar zijn. Uiteindelijk is deze centrale act een verhaal dat wordt verteld door beide goochelaars. Zij nemen het publiek, groot of klein,  mee naar een magische wereld waar alles kan. Samen met de opdrachtgever bepalen zij de juiste voorstelling met de grootste impact. Voor kinderen, volwassenen, mensen met een beperking of senioren, elke groep die je kunt verzinnen.

Wat houdt een centrale goochel act in?

Een centrale act is een voorstelling die opgevoerd wordt voor een groep toeschouwers. Dit kan een school zijn met kinderen, publiek tijdens een evenement of gasten tijdens een beurs. Vaak wordt deze act uitgevoerd op een podium, als deze niet aanwezig is, bijvoorbeeld in de huiselijke sfeer wordt de act daar op aangepast. Een centrale act heeft dezelfde humoristische en persoonlijke stijl waar goochelaar(s) om bekend staat met zijn tafelgoochelact. Ook bij een grotere voorstelling is er veel interactie met het publiek. Regelmatig worden er assistenten op de bühne geroepen om goochelaars Espen en Luca bij te staan. Dit kan een leerling zijn op een basisschool, Espen en Luca zorgen dat het kind de gelegenheid krijgt zich een echte magiër te voelen. Of juist de directeur van de school, die even op zijn plaats wordt gezet door de goochelaar in het nette pak. Denk aan team building waar de teamleider op het podium mag verschijnen als assistent. Uiteraard gaat er iets mis. Dit soort interacties kunnen spontaan zijn, maar kunnen ook vooraf worden besproken om de act helemaal te laten passen bij de gelegenheid.