Onverklaarbaar

De act die je voor je eigen ogen verbaast! 

Altijd en Overal inzetbaar

tafelgoochelen of table-magic

De meest spectaculaire act die je kunt boeken heeft geen podium nodig. Bij een tafelgoochelact zijn er twee elementen die zo goed als onmisbaar zijn; een tafel en een goochelaar. En die tafel is nog optioneel…
Goochelaar Espen en Luca treden al 3 jaar jaar op en hebben zich toegelegd op de klassieke kunst van het tafelgoochelen. Wat maakt deze vorm van magie zo interessant?  

Met een goochelaar aan tafel is niets zeker, en het onmogelijke blijkt toch mogelijk. Mensen laten zich graag uitdagen door een goochelaar, zelfs als je weet dat je in de maling wordt genomen doe je mee. Dat is het vertrouwen wat dit duo op kan wekken. Dat is een vaardigheid die net zoveel oefening kost als vingervlugheid. Mensen inschatten en de stemming bepalen door gasten mee te nemen in een avontuur waar niemand de eindbestemming kent. Daarom werkt een tafelgoochelact zo sfeer verhogend, er ontstaat niet alleen iets magisch in de truc, maar ook bij de mensen zelf.

Als je op zoek bent naar kwalitatief hoogstaand entertainment dat geschikt is voor elke leeftijd moet je zeker contact opnemen .  Het maakt niet uit of de locatie een enorm stadion is of een huiskamer, elke ruimte wordt omgetoverd tot een magisch paleis wanneer Espen en Luca arriveren. Espen en Luca zijn met tafelgoochelen helemaal in hun element. Deze intieme vorm van entertainment zorgt voor een onvergetelijk en magisch moment.


Magie kan overal!

Het laten verdwijnen van de Eiffeltoren kan alleen in Parijs, een kaarttruc kun je overal laten zien. Espen en Luca hebben ervaring opgedaan in het hele land. Met een goochelaar en een spel kaarten heb je alle ingrediënten voor een optreden dat het publiek zal verbazen en bij zal blijven.